menu
Word Lid
Ex-Miss België en Vlaams Belang politica Anke Van dermeersch lanceert “Échte vrouwen zijn geen mannen”-T-shirt en campagne

“Transgenders horen niet thuis in Missverkiezingen noch in sportwedstrijden voor vrouwen omdat zij fysiek geen vrouwen zijn!”

Vlaams parlementslid, Antwerps gemeenteraadslid én ex-Miss België Anke Van dermeersch lanceert een T-shirt met de slogan “Échte vrouwen zijn geen mannen”.

Via een internetfilmpje (https://fb.watch/mNnpUbSSkM/) en via de hashtag #ikbeneenvrouw wil Anke Van dermeersch aandacht voor het feit dat vrouwen vernederd worden in sportwedstrijden en belachelijk gemaakt worden in Miss verkiezingen door de transgenderlobby.

Transgendermannen die zich laten steriliseren, verminken en verbouwen zijn geen vrouwen. Zij hebben geen plaats in Miss-wedstrijden voor vrouwen, noch in de sportwedstrijden voor vrouwen omdat ze fysiek geen vrouwen zijn”, zegt Van dermeersch.

Het WOKE-denken, de LGBTQ-propaganda en de regenboogideologie is letterlijk overal, 'in your face'. Dit is verre van onschuldig en heeft niets te maken met zogenaamd ‘lekker jezelf zijn’.

De ultieme maakbaarheid van het leven die wordt voorgehouden is irrealistisch, evenals de karikatuur die van vrouwen en ‘vrouw zijn’ gemaakt wordt. De LGBTQ-lobby moet stoppen met het onderuit halen van vrouwen. Ik eis dan ook respect voor vrouwen en hun unieke vrouwelijkheid!” zegt ex-Miss België Anke Van dermeersch.

Deze campagne “Échte vrouwen zijn geen mannen” is een bescheiden tegenoffensief van gewone vrouwen die fier zijn op hun vrouw zijn en vrouwelijkheid”, zegt Anke Van dermeersch.

De T-shirts worden te koop aangeboden voor 20 euro via de webwinkel van Vlaams Belang Antwerpen:

https://vlaamsbelang.shop/product/t-short-ikbeneenvrouw/

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF