menu
Word Lid
HOOG TIJD VOOR ANDER EN BETER!

Jarenlang hebben we zwaar afgezien met de ondemocratische systeempartijen. Dit land ging er op tal van vlakken hard op achteruit: ze gaven ons een ongeziene asielcrisis, een onbetaalbare energiecrisis, een onveilige samenleving. Al die tijd plaatste de politieke elite de belangen van onze mensen op de allerlaatste plaats. 

Vlaanderen stemt nochtans al decennialang Vlaams en rechts. Daarom is het hoogste tijd om in 2024, het jaar van hoop, de wil van het volk eindelijk om te zetten in ├ęcht beleid. Want onze mensen verdienen ander en beter! 

Daarom komen wij op zaterdag 27 januari in Hoboken, dinsdag 30 januari in Merksem, vrijdag 2 februari in Berendrecht en zaterdag 3 februari in Deurne op de wekelijkse markt om onze boodschap "Ander & Beter" te laten weerklinken. We ronden het Antwerpse luik van deze campagne af op woensdag 7 februari aan Berchem station.

Versterkt u graag mee deze campagne? Vraag dan nu via antwerpen@vlaamsbelang.org een gratis affiche aan om onze boodschap in alle hoeken van Vlaanderen te verspreiden. Enkel als we massaal veel mensen bereiken, krijgt de gewone Vlaming eindelijk het beleid waar hij al zo lang naar snakt.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF