menu
Word Lid
Vlaams Belang verzet zich tegen Antwerpse “Racismekliklijn”- van De Wever

Antwerpse stadsbestuur voert peperdure woke-campagne tegen discriminatie en racisme naar aanleiding van “Internationale Dag Tegen Racisme en Discriminatie” op 21 maart

Filip Dewinter “De Vlaamse Antwerpenaar wordt gestigmatiseerd en geculpabiliseerd als een structurele racist, een vreemdeling-hater terwijl hij enkel immigratiekritisch is!”

Morgen dinsdag 21 maart vindt de “internationale Dag Tegen Discriminatie” plaats. Ook in Antwerpen werkt het stadsbestuur via de allemaalantwerpenaar.be campagne actief mee om de bevolking te mobiliseren tegen vermeende discriminatie en zogenaamd racisme. Op verschillende plaatsen in Antwerpen zijn er affiches, video-screens en installaties om iedereen te doordringen van deze fake-problematiek.

Filip Dewinter: “Langzaam maar zeker draaien dit soort campagnes uit op indoctrinatie. Racisme en discriminatie worden voorgesteld als een gigantisch probleem, terwijl het slechts een detail vormt van de samenlevingsproblematiek te Antwerpen. Mochten drugpreventie en geweld tegen vrouwen evenveel aandacht krijgen… Door permanent en met veel aandrang te focussen op racisme en discriminatie lijkt het alsof er in Antwerpen geen andere problemen zijn. De Vlaamse, autochtone Antwerpenaar wordt geviseerd en geculpabiliseerd en krijgt van alles de schuld terwijl hij of zij – in het beste geval - enkel immigratie-kritisch zijn”.

Alsof dit alles niet genoeg is, installeert het Antwerpse stadsbestuur ook een kliklijn voor discriminatie en racisme. De Antwerpenaren worden opgeroepen om discriminatie en racisme te melden via UNIA en het Vlaams Mensenrechteninstituut. De bevolking wordt ook opgeroepen om te reageren en actief tussen te komen.

“De Antwerpenaren worden door het stadsbestuur ingezet als woke-militanten in een ideologische oorlog pro-multicul. Onder het voorwendsel van discriminatie en racisme wordt iedereen die immigratie-kritisch is geviseerd en gestigmatiseerd,” zegt Filip Dewinter.

“Burgemeester Bart De Wever werpt zich op als de grote bestrijder van de woke-dictatuur. In de praktijk is hij de promotor en gangmaker van de woke-ideologie en de politieke correctheid. De Wever wil de Antwerpenaren in het multicul-keurslijf duwen en van Antwerpen in plaats van een zogenaamde Vlaamse een zgn hyperdiverse stad maken. Wie niet meedoet aan de diversiteitscultus wordt dan maar gebrandmerkt als racist,” besluit Dewinter.

Luc Doms

Persverantwoordelijke

Vlaams Belang Antwerpen

0494/19 64 88

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF